MIT ÉRDEMES TUDNOD?

Kölyökkutyáink 10 hetes korukban kerülnek szerető, új gazdikhoz. A kölykök ekkorra rendelkeznek a kötelező oltásokkal, chippel vannak ellátva, illetve féreghajtáson is keresztül estek. Minden kölyökre szerződéses garanciát vállalunk, illetve a kölykökhöz egy kezdőcsomagot is összeállítunk, hogy ezzel is segítsük beilleszkedésüket új családjukba.

3 fő motivációnk van, melyeket szem előtt tartunk saját állományunk bővítésénél és új gazdikhoz kerülő kölyökkutyáinknál egyaránt, melyek a következők: kitűnően jó egészség, kiemelkedő küllem és jó karakter és temperamentum.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

  • Tenyészkutyáinkat nagy körültekintéssel választottuk ki, mely során törekedtünk a homogenitásra!
  • Hétvégéről – hétvégére küllemkiállításon veszünk részt, amit nagyon jó eredményekkel zárunk.
  • Kutyáinkkal őrző-védő tréningre járunk, hogy a kiemelkedő küllem és egészség mellett, munkára is foghatóak legyenek!
  • A született kiskutyáknál nagy hangsúlyt fektetünk a szocializációra, a prémium táplálásra, illetve egészségük védelme érdekében egy speciális ízületvédő készítményt is kapnak napi rendszerességgel
  • Az új családhoz kerülés után folyamatos kapcsolattartás,segítségnyújtás a gazdikkal! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha te is szeretnél egy gyönyörű cane corso kölyökkutyát örökbe fogadni, első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot

Megválaszoljuk kérdéseid

Keress minket emailben vagy akár telefonon keresztül és szívesen válaszolunk kérdéseidre

Látogass el hozzánk

Látogass meg minket személyesen és saját szemeddel láthatod miért vagyunk ennyire büszkék cane corso kutyáinkra

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az alábbiakban összefoglaltuk a gyakran felmerülő kérdéseket és a rájuk adott gyakori válaszokat. Amennyiben kérdésed adódna cane corso kutyáinkkal, nevelési elveinkkel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal!

A corso mozgásigénye nagy, akár órákon át is képes kísérni gazdáját anélkül, hogy a kifáradás legcsekélyebb jelét mutatná.

Minden új gazdához kerülő kölyökkutyával a következő csomagot adjuk ajándékba, ezzel is segítve, hogy gyorsabban beilleszkedjenek szerető új családjukba:

  • Kölyökkutya ételcsomag 
  • A kutya papírjai rendszerezve, mappázva
  • Féreghajtó gyógyszer
  • Illetve egy apró ajándékot is elrejtünk a csomagban.

Kifejezetten ajánljuk gyerekek mellé! Kutyáinkra méltán lehetünk büszkék, hiszen a speciális nevelési elveknek és fajtatulajdonságoknak köszönhetően családszeretőek, jó örző – védők és kitűnően jó egészségi állapotnak örvendenek. 

Speciális nevelési elveket alkalmazunk kölyökkutyáink nevelése során. Többek között zajokhoz és kézhez szoktatjuk őket, hogy felnőttkorukban nyugodt vérmérsékletű cane corso kutyákká válhassanak. 

TOVÁBB OLVASOM